OM OSS

Vi promoterer en energisk og vennlig treningsform, i en ikke-konkurransedrevet atmosfære. 

Det oppmuntres til følsomhet og tilstedeværelse i øvelsene, og sammen med lærerens fysiske hjelp vil du kunne få en dyp utvikling.

Presence yogastudio er en sjarmerende oase i en ellers travel bydel. Vi holder til i en gammel melkebutikk. Studioet er i det som var selve butikken - lyst og trivelig, med vinduer på hele den ene langveggen. Inngangspartiet finner du i bakgården, ned en trapp. Det er det gamle lageret, og rommer dame- og herregarderobe, dusj, toalett og et hyggelig resepsjonsområde. Her kan du nyte nykokt havregrøt på de tidlige ashtangaklassene til Gaute. Vi byr på friskt vann til alle!

Vi har alt du trenger av utstyr i studioet: matter, klosser, bolstere, pledd og belter. På kalde vinterdager er det deilig å praktisere på et varmt gulv i studioet. Vi har også vedovn i resepsjonen og to gassovner.

Døren åpner ca. 15-20 minutter før hver klasse. Vi låser døren under klassene, slik at verdisakene dine ligger trygt i garderoben. Husk å slå av mobilen - også vibrasjon! Det er fint å kunne slippe kontakt med omverdenen i den tiden klassen varer.

Vi tar betaling med kort eller kontanter. Les mer om prisene på siden om klasser.

 
 
TERJEBORUDFOTO_A0046613.jpg

Gaute Gulbrandsrød - Instruktør og ansvarlig

Underviser yoga med et fokus på teknikk. Han har undervist i flere år og tok Yoga Alliance 200 hours course i 2002 og Yoga Alliance 500 i 2007   I 2007 tok han i tillegg 100 timer teacher training med Andrey Lappa og utvidet med å ta nye 100 timer i 2008.
Underviser jevnlig på skoler og retreats samt på Ashtanga Teacher Training kurs. 
Har drevet PRESENCE siden 2004.

Tlf 90 84 84 12

 
DSCN5890.jpg

Pia Maria Kozlowski

Har praktisert yoga og meditasjon siden 1998 og deltatt i workshoper og retreats verden over innenfor ulike yogateknikker. Hun har cand.mag i sosialantropologi fra UiO samt studier og erfaring innenfor fysiologi, anatomi og yogaterapi. Flere reiser og lange studieopphold i India og Latin-Amerika har inspirert henne til å fullføre et spesialiseringsstudie av yoga til terapibruk for fysiske og psykiske lidelser som hun bruker til å veilede enkeltindivider både i klasseundervisning og undervisning for privatpersoner. Fra 2000 har hun undervist for grupper, privatpersoner og bedrifter, samt holdt workshops og samarbeidet med Thai-massasjeterapauter i integrerings- og realeaseteknikker. Det er for tiden Asthanga Vinyasa og Jivamukti Yoga som inspirerer henne mest og klassene hennes preges derfor av en sammensetning mellom ulike vinyasasammensetninger (vinyasa= bevisst overgang) i en lekende flyt og lengre uttøyingssekvenser der hvert enkeltindivid kan oppleve og utforske sitt indre rom i synkroni med pusten og personlig veiledning.
Tlf 90 55 96 01

 

 
IMG_0090_2.jpg

Heather Love

Heather Love teaches classes that are designed for any one, any age, and any ability. Her method of teaching emphasizes correct alignment, and in her class you can expect to hold poses longer; as she teaches a slow but strong approach to yoga. Creating a keen sense of body intelligence, strength, and flexibility, this practice develops awareness, focus, balance, relaxation and a strong foundation for all styles of yoga and/or any other activity. Heather has been practicing yoga since 2001. She has studied with Nadia Jenkins, Christina Caprez, Doug Keller, and Laura Tyree in the US. Heather was certified as a yoga instructor with Yoga Alliance in 2005.

 
bilde.jpg
 

Gunn Helene Arsky

Gunn Helene er ernæringsfysiolog cand.scient. og forfatter og har praktisert yoga siden 2005. Først vinyasa flow og yinyoga hos Ina Løvdal, men siden også under lærere som Neesha Zollinger (anusara), Kine Røst (therapeutic yoga), Tara Judelle (embodied flow), Heather Love (vinyasa flow), Simon Low (yinyoga), David Swenson (ashtanga yoga) og Chris Chavez (anusara). Hun har tatt sin lærerutdanning i Yin og Yang yoga hos Ina Løvdal, og det er yindelen av yogapraksisen som preger undervisningen hennes. Målet for klassene er å skape en trygg, varm og rolig stemning forhver enkelt, slik at kroppen kan få slappe av og mykne i sin egen rytme. Vi fokuserer på sittende og liggende stillinger som vi holder lengre enn i andre yogaformer. Det blir også plass til restorative posisjoner, personlige justeringer og litt massasje. Yintimene følges av avspennende musikk. Kom, finn roen og nyt!

Tlf 93 21 74 13